Achtergrond_Training&Opleiding1

Learning Management System

Het webbased Learning Management Systeem maakt het mogelijk trainingen te plannen en daar (hulp)middelen aan te koppelen. Leden kunnen toegang krijgen tot dit Learning Management Systeem. De noodzakelijke gegevens van medewerkers van een bedrijf worden opgeladen in het Learning Management Systeem. Toegang tot deze gegevens is alleen mogelijk voor geautoriseerd personeel. Meestal zijn dit trainingsverantwoordelijken binnen een organisatie. Deze trainingsverantwoordelijken kunnen medewerkers inplannen op trainingen welke door het Compentence Development Center worden georganiseerd. Het is voor deze medewerkers tevens mogelijk specifieke rapportages te maken over hun eigen personeelsleden.

Het Learning Management Systeem heeft tevens een automatische aanmaningsfunctie zodat de gebruiker vroegtijdig kan zien welke certificaten er gaan verlopen. Voor het gebruik van het Learning Management Systeem is er een korte introductie van anderhalf uur nodig. Deze introductie wordt verzorgd door het CO3 Campus.

Behalve trainingsorganisatie kan het systeem ook worden gebruikt voor het opstellen van competentie profielen en/of trainingsschema's. Op basis van deze profielen kan het systeem gap analyses maken. Het op deze wijze bewaken en beheersen van de kwalitatieve personeelsbezetting levert een belangrijke bijdrage in het behoud en de ontwikkeling van vakmanschap.

Maatwerkoplossingen zijn vanzelfsprekend mogelijk. In het geval u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Telefoon: +31 (0)115 724 995
E-mail: trainingen@bbeu.org 

(Om)scholingstrajecten

Vlaams

(Om)scholingstrajecten

Nederlands