Achtergrond_Training&Opleiding1

Training Portal

Het Competence Development Center organiseert trainingen met ‘open inschrijving’ (zie cursusplanning) en op verzoek ‘incompany' trainingen. De focus ligt in eerste instantie op veiligheids- en bekwaamheidstrainingen. Het voornemen is de portfolio, naar behoefte van de leden, komende periode verder uit te breiden.

Het Competence Development Center geeft zelf geen trainingen, maar maakt gebruik van regionale leveranciers in Zeeland en Oost Vlaanderen. Praktijktrainingen vinden plaats bij de leverancier en de theoretische trainingen worden voornamelijk gegeven in het CO3 Campus en in specifieke gevallen bij de VDAB in Wondelgem.

TrainingPortal 

Het Training Portal maakt gebruik van een webbased learning management systeem waarop de leden zelf kunnen inloggen. Met een paar klikken is het daardoor mogelijk medewerkers te plaatsen op een training. De gehele inkoop, contractmanagement, organisatie, kwaliteitsmanagement en financiële afhandeling vindt door het Competence Development Center plaats. Aan het einde van de maand ontvangen leden een gespecificeerde digitale factuur met daarop de deelnemers en kosten.

Maatwerkoplossingen zijn vanzelfsprekend mogelijk. In het geval u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen!

Telefoon: +31 (0)115 724 995
E-mail: trainingen@bbeu-cdc.org

(Om)scholingstrajecten

Vlaams

(Om)scholingstrajecten

Nederlands