background

Zelfbouw

Een bekend fenomeen is dat bij het debottlenecken simulatie programma's vaak in verband met de kosten niet worden aangepast. Een gevolg hiervan is dat simulatoren snel verouderen en dat panel operators vinden dat een een simulator onvoldoende de werkelijkheid weergeeft. Dit probleem is verholpen met de nieuwste versie proces simulatoren waarbij aanpassingen van de simulator door uw eigen personeel kunnen plaatsvinden.

Vanzelfsprekend dient dit personeel daarvoor te worden opgeleid maar het is niet nodig hiervoor een langdurig opleidingsprogramma te volgen. De software is dermate gebruikersvriendelijk en beveiligd dat een korte opleiding afdoende is.

Voor het onder simulatie brengen van uw eigen faciliteiten is vanzelfsprekend een langere opleiding voor uw personeel nodig. Afhankelijk van de voorkennis van uw medewerkers zal deze opleiding ongeveer 8 weken duren. Deze investering zult u ruim terug verdienen door de kostenbesparing die u bereikt door het werk grotendeels zelf uit te voeren. 

Simulatie_3

(Om)scholingstrajecten

Vlaams

(Om)scholingstrajecten

Nederlands