Achtergrond_Contact

Routebeschrijving

CO3 Campus 
Zeelandlaan 2 
4538 CA Terneuzen

Bereikbaarheid
Bio Base Europe Training Center is gelegen aan de zuidelijke rand van de stad Terneuzen. Met een opvallende look van 3 kleuren groen in een barcode-patroon, is het gebouw duidelijk herkenbaar.

Openbaar vervoer
De aanvraag voor een bushalte in de onmiddellijke nabijheid van de CO3 Campus is ingediend. Tot die tijd bevindt de dichtstbijzijnde bushalte zich bij ziekenhuis De Honte, deze bushalte bevindt zich op een kwartier wandelen van hde CO3 Campus.

Auto
(LET OP! Oudere navigatiesystemen kennen de Zeelandlaan (soms) niet, volg Koegorsstraat)

Vanuit Antwerpen
Neem de E34 (N49) richting Brugge en neem de afslag Zelzate. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf de R4 op. U vervolgt deze weg richting Terneuzen (N253). Bij de stoplichten vóór Terneuzen rijdt u linksaf de N61 op richting Breskens. U neemt het volgende stoplicht links en u ziet de CO3 Campus aan uw linkerzijde.

Vanuit Brugge
Neem de N9 richting Maldegem en volg de E34 (N49) richting Zelzate tot u door de kanaaltunnel bent. Neem direct daarna de eerste afslag rechts en ga bij de stoplichten linksaf richting Terneuzen (N253). Bij de stoplichten vóór Terneuzen rijdt u linksaf de N61 op richting Breskens. U neemt het volgende stoplicht links en u ziet de CO3 Campus aan uw linkerzijde.

Vanuit Gent
Neem de oostelijke rondweg (R4-John Kennedylaan) richting Zelzate. U vervolgt deze weg tot u Terneuzen nadert. Bij de stoplichten vóór Terneuzen rijdt u linksaf de N61 op richting Breskens. U neemt het volgende stoplicht links en u ziet de CO3 Campus aan uw linkerzijde. 

Vanuit Goes:
Neem de toltunnel onder de Westerschelde. U vervolgt de N254 in Zeeuws-Vlaanderen tot aan de rotonde. Hier slaat u linksaf (N61). Na de brug over het Kanaal van Gent naar Terneuzen slaat u bij het eerste stoplicht rechtsaf en u ziet de CO3 Campus aan uw linkerzijde.

Parkeren 
Wij beschikken over een groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. U rijdt hiervoor direct voorbij het gebouw links de Koegorsstraat in en u rijdt via de eerste poort linksaf het parkeerterrein op. U parkeert onder opvallende, met de zon meedraaiende zonnepanelen. (Maximale parkeerhoogte 3 meter).

(Om)scholingstrajecten

Vlaams

(Om)scholingstrajecten

Nederlands