home

CDC-Webinars: Effectief online vergaderen en Coachend Leidinggeven voor Wachtchefs

elearning

19-5-2020

Samen met onze leverancier voor softskill trainingen worden in juni webinars georganiseerd om kennis te maken met aanpak en inhoud van twee relevante en actuele trainingen. Het gaat om de volgende trainingen:

Effectief (online) vergaderen; in deze training draait het (zeker!) niet alleen om de techniek, maar vooral om effectief vergadergedrag in een online setting. Daarbij komen overigens ook zaken aan de orde die in face-to-face vergaderingen helpen. De training wordt voor teams en individuele deelname aangeboden en duurt anderhalve dag. Het CDC-Webinar over Effectief Online Vergaderen vindt plaats op dinsdag 11 juni om 14.30 uur.

Coachend Leidinggeven voor Wachtchefs; de 4-daagse training leiderschap en praktisch leidinggeven is bedoeld voor leidinggevenden als wachtchefs en head-operators binnen een industriele omgeving, die behoefte hebben hun rol verder te verdiepen vanuit de theorie (zoals coachend leidinggeven), maar ook praktische handvatten kunnen gebruiken. Het CDC-Webinar Coachend Leidinggeven voor Wachtchefs start dinsdag 18 juni om 14.30 uur.

Beide webinars zijn gratis en duren drie kwartier tot een uur. Er kan door alle geïnteresseerde trainingsoördinatoren of opleidingsverantwoordelijken voor worden ingeschreven, met een maximum van 2 per bedrijf. Het totaal aantal plaatsen per webinar is beperkt (10), dus meld je snel aan via onderstaande links:


Link CDC Webinar Coachend Leidinggeven voor Wachtchefs 18 juni 14.30 uur

Link CDC Webinar Effectief online vergaderen 11 juni 14.30 uur


Ook voor andere door het CDC aangeboden softskill-trainingen, zoals Persoonlijke Effectiviteit (3 dagen) en Time Management en Planning (2 dagen) is nadere informatie te vinden in onze cursusplanning.