home

Technicom thuis in Zeeuws-Vlaanderen!

19-12-2019

technicomlogotechnicom_klas

De aanbieder van cursussen en opleiding voor technici op middelbaar en hoger niveau, Technicom, voert haar cursus Technisch Leidinggevende voor de leden van Bio Base Europe Coöperatie (DOW, Trinseo, Yara en Cargill) en derde bedrijven in samenwerking met het Competence Development Center uit. Dit gebeurt sinds vorig jaar in het Bio Base Europe Training Center in Terneuzen.

Deelnemers zijn met name maintenance medewerkers ( monteurs, planners, etc.) en logistieke medewerkers.  Deze zijn bij de leden in dienst en een aantal die nog niet bij in dienst zijn, maar er via contractors wel al werken. Voor deze tweede groep is deze opleiding de mogelijkheid om MBO-4 te behalen en op een vaste baan in aanmerking te kunnen komen. Voor de andere deelnemers is de opleiding Technisch Leidinggevende bedoeld om binnen de baan verder te ontwikkelen.


Technicom zal in de regio niet alleen cursussen in het Bio Base Europe Training Center aanbieden, maar heeft daar in inmiddels ook haar Studiecentrum voor begeleiding van de cursisten in de regio gevestigd. Hierdoor komt het cursusaanbod en de begeleiding van Technicom ook voor eenieder dichtbij beschikbaar.


Meer informatie? Neem contact op met het Competence Development Center.

 

(Om)scholingstrajecten

Vlaams

(Om)scholingstrajecten

Nederlands