Achtergrond_FullService2

Digitale examinering

Het Competence Development Center beschikt over webbased software waarmee op elk moment van de dag, waar ook ter wereld, uw medewerkers kunnen worden getoetst. De huidige toetsmethodieken zijn niet te vergelijken met het multiple choice van vroeger. Hotspot vragen, zet in de juiste volgorde vragen, meer uit meer vragen, koppelvragen is maar een greep uit de mogelijke vraagroutines. Tegenwoordig is het veel beter mogelijk om uw medewerkers te toetsen op het 'toepassen' van kennis in plaats van op het reproduceren van kennis. Het Competence Development Center beschikt over digitale veiligheidsexamens welke we graag aan u presenteren. Desgewenst kunnen we u de koppeling toesturen zodat u een examen op uw werkplek kunt maken.

Een belangrijk onderdeel in de dienstverlening is dat wij uw medewerkers kunnen opleiden voor het maken van examens op de werkplek. Uit ervaring weten we dat hiermee een geweldige leerstap wordt gemaakt. Het maken van een examen waarin de kandidaat kennis moet toepassen is alleen mogelijk als de constructeur zelf een echte expert ter zake is. 

In de praktijk blijkt dat bij controle van de examenvragen door een kwaliteitsborginggroep, samengesteld uit medewerkers van uw bedrijf en examendeskundigen van het Competence Development Center, maar al te vaak aannames de werkelijkheid zijn geworden. 

Neem voor meer informatie contact op met Rob Mutsaers.

Telefoon: +31 (0)115 72 49 94
E-mail: cdc@bbeu.org

Digitale-examinering1

(Om)scholingstrajecten

Vlaams

(Om)scholingstrajecten

Nederlands